måndag 10 januari 2011

Seg dag!

Har haft planeringsdag hela dagen lång. Det kändes att man inte är helt 100, hade svårt att hänga med ibland och blev så trött! Jag tycker ändå att man bara satt hela dagen och skrev. Men det var ändå jobbigt!
Har inte hunnit med så mycket, förutom att laga mat. Blev kycling nuggets med potatis och vitlökssås ( pommes till kidsen ) Men det var helt ok.
Körde en tvätt oxå. Sen tar orken slut. Fått en lustig medarbetare på jobbet, verkar inte vilja lyssna på oss andra utan kör sitt eget lilla race? Ett exempel : Vi har nya utvecklinsamtalunderlag ( jobbigt ord att skriva ) Som vi använt oss av, och meningen med det var att få med föräldrarna lite mer i verksamheten och ge de lite inblick i vårt jobb. Vi ska bestäma aktiviteter efter barnens intresse och behov, och efter läroplansmål som föräldrarna vart med och tyckt till om. Men nej, det tycker inte hon! För allt vi gör ingår ju i läroplanen....Ja men meningen var att vi i slutet av vårterminen ska återkoppla till föräldrarna om HUR vi jobbat för att deras barn nått målet som vi satt upp. Då måste man ha ett strävansmål, men det tycker inte hon...
Ursäkta? Jag håller med om att allt vi gör ingår i läroplansmålen, men man kan alltid jobba med ett mål lite mer. Hon ville inte alls lyssna på oss andra. Bara avbröt och talade högst. Hon har jobbat hos oss typ 3 veckor....
Ja ja hon kanske tänker om, eller så fattar hon inte hur vi tänker kring det här? Jag hoppas ju hon gör det, för hon är ju AKADEMIKER som hon gärna talar om, och då borde hon ju vara tillräckligt smart för att fatta!?
Nej färdig gnällt! Skönt bara att skriva av sig!

Inga kommentarer: